Трикове за безупречно пране

Трикове за пране на дрехи

Съществуват безброй трикове, които успяват до такава степен да улеснят ежедневието на една домакиня, че дори самата тя няма да повярва как това е възможно.

В тази статия ще ви разкрием някой от тях и искрено вярваме, че ще останете благодарни от прочетеното по – долу в текста.

Погрижете се за велурените си придобивки

Чудите се как е възможно това. Е ние имаме решение на проблемите ви. Нужна ви е само една четка за зъби, без значение дали е стара и добре почистена, или съвсем новичка, току – що закупена от магазина.

Важно е тя да бъде с по-меки и фини влакънца, така че да не повреди велурената повърхност. Дори и да не ви се вярва, любимата ви чанта ще изглежда като чисто нова след няколко минути търкане.

Използвайте вазелин

Не са малко онези от вас, които в момента си задават куп въпроси, свързани с това за какво точно ние необходим вазелинът. На всяка дама или господин им се е случвало цип на яке или друга дреха да заяжда и да не успяват да го разкопчаят или закопчаят.

Тук е момента да нанесете известно количество вазелин и да си разрешите проблемите. Това средство се ползва и за още куп други проблеми, като появата на петна, както и за блясък на кожени обувки и чанти. Е, сега вече повярвахте ли ни, че освен за поддържането на красива визия, вазелинът е способен да се грижи и за редица други неща.

Доверете се на водката

Ако смятате, че слънчевите ви очила са загубили своя блясък, то напръсквайки ги с малко количество водка, имате възможността да ги превърнете в почти чисто нови. С алкохолното питие се предотвратяват неприятни миризми от дрехи, чанти или обувки, които скоро не сте вадили от гардероба си, както и за почистване на кристали.

Чудесата, които върши ябълковият оцет

Странно, но факт – ябълковият оцет е в състояние да премахва всякакви видове петна от пот по вашите дрехи. Единственото, което се изисква, е да капнете малко количество върху спортен екип за фитнес или друга дреха и след това да оставите за пране. Гарантираме ви, че ще останете приятно изненадани от крайния резултат.

Тези и още много други трикове можете да научите, ако искате сами да се справяте поддръжката на вашите любими дрехи, обувки и аксесоари.

В случай, че динамиката не ви позволява да отделяте време за прилагане на домашните методи, то ние ви съветваме да посетите магазина до вас, където ще откриете не малко на брой предложения, свързани с поддържане на дома ви, както и грижа за самите вас.

Препоръчваме ви: