Топ Дом е сайт, изградеб около бита. Той има за цел да помогне на своите ползватели да намерят ефективно и лесно решение на даден проблем, спестявайки им редица главоболия, с които нормалните хора се налага да се борят всеки ден.

Без значение дали се чудите как да изберете фирма за ремонт на покриви, как да почистите петната от кафе от килима, колебаете се къде да заведете семейството уикенда или просто търсите идеалния цвят за детската стая след ремонта у дома, Топ Дом е ваш приятел, съветник и партньор. Доверете ни се и ще видите, че лесно и бързо можете да се справите с всяко предизвикателство, което не ви е давало да мигнете предишната вечер.

За разлика от специалистите

За разлика от тясно профилираните специалисти, които говорят сякаш на собствен език, ние сме хора като вас. Това ни дава удобна възможност да изследваме всеки битов проблем от вашия ракурс, за да можете значително по-лесно да разберете как да се справите с него, без да завършите висше по специалността.

Лек стил и прагматизъм

Стремим се да използваме лесна за разбиране терминология винаги, когато можем, вместо да ви хвърлим купища ненужна информация, за да се справите с нещо малко. Фокусът ни винаги е върху крайния ефект в полза на вас – нашите потребители.

На добър час с Топ Дом!