Най-модерните тенденции в модата за 2018

модата през новата година

Годината тепърва започва, но вече можем да правим предположения, относно въпроса, кои аксесоари ще бъдат сред най-желаните и търсени през пролетта и лятото.

Това е за всички от вас, които държат да бъдат в тон със съвременните течения, с онези малки артикули, които всъщност правят външния вид още по-забележим и носят огромно усещане за самочувствие. А всеки има нужда от него, нали така?

Аксесоарите имат способността да довършат концептуално един тоалет и да го направят много по-видим за околните. Малка брошка или обеци могат да променят напълно визията на една изчистена черна рокля, например.

Ето защо понякога трябва да бъдете наясно, че съвсем минималната промяна може да доведе до големи положителни ефекти и да вдъхне живот и на най-обикновения тоалет.

И тъй като всяка година тези посоки в модата се променят, представяме три аксесоара, които ще бъдат хит през 2018-а

  • Големите обеци, които имат какво да кажат

Забравете за миниатюрните артикули от този тип, украсяващи ушите ви. Време е да посегнете към нещо по-голямо, нещо което да привлича вниманието на околните. Големите, добре структурирани обеци са един добър пример, който със сигурност ще бъде модерен през настоящата година. Не сме голословни, разбира се.

За целта са проведени проучвания, спрямо публикации в Pinterest и други социални мрежи, относно това кое би се харесало на дамите през този сезон.

Оказва се, че всички пътища водят към големите обеци. Те изглеждат екстравагантно, забележими са, съставени са от изящни форми и могат да бъдат комбинирани и с не дотам строго облекло.

  • Баретата

Популярният вид шапка се връща на мода от време на време. Това можем да заявим категорично. Баретата беше наоколо през миналата есен и сякаш няма намерение да се оттегля толкова бързо.

Ето защо, в случай, че имате една-две в гардероба си, не бързайте да ги подарявате и да се отказвате от тях.

Дайте им шанс. Така ще създадете френски вид на тоалета си, като в същото време ще останете в ежедневния елегантен стил.

  • Богато украсени обувки

Отворените обувки, богато украсени с допълнителни елементи се очертават като хит тази пролет и лято. Ето защо, ако имате желание да бъдете на гребена на модната вълна през 2018-а е добре да се оборудвате с един или два подобни чифта.

Социалните мрежи, ангажирани с модни тенденции, определят като най-популярни вариантите, богато украсени с перли, шайби, шипове, както и други детайли, които карат обувката да изпъкне по невероятен начин.

Така не само се отличавате, когато сте навън, но и притежавате чифт, който носи прохлада и удобство за ходилата.

Препоръчваме ви: