LED осветлението е по-добро решение за вашия дом – сигурно ли е?

Осветление за дома на ниска цена

Случвало ли ви се е да сложите нова, конвенционална крушка и тя да изгори в момента, в който я включите? Това, и много други фактори са причината много домакинства в България да изберат да преминат от нормално осветление към LED осветление за дома.

2r-bg.com е един от най-добрите източници на всякакви LED осветителни тела и акомпаниращите ги консумативи, каталогът им е богат а изборите зависят изцяло от вашите нужди. Ако решите да направите тази промяна, то екипа на 2r-bg.com ще бъде ваш помощник, защото всяка първа стъпка е важна.

Какви са предимствата на LED осветлението пред конвенционалното

Познатите ни крушки се снабдяват с ток чрез фасонка, токът от там преминава в съда като напрежението от него се канализира в две жички навити на спирала. Това образува горене в съда, като горивото е въпросната жичка, още наречен филемент. За да се получи това горене е необходимо голямо напрежение, като не малка порция от използвания ток се „губи” по системата.

Наличието на голямо напрежение е също така и причината много от тези крушки да не оцеляват особено дълго поради слаба връзка между катодният и анодният изход. Нарушаване на веригата престава горенето, което прекъсва и подаването на светлина.

LED светлината, за разлика от обикновената, не разчита на такава аналогова система, а използва затворена система, която „дигитализира” електричния ток във видима светлина. Това се случва благодарение на редица мини платки и други мислещи компоненти, които са налични и при най-минималистичните избори намиращи се на 2r-bg.com.

По-ефикасни и издръжливи

Така LED крушки и лампи преобразуват електричеството в светлина, по много по-ефикасен начин. В резултат на това нужната енергия е значително по-малко – по малко- напрежение означава по-дълъг живот, а това означава по-рядка подмяна.

Новите LED решения не само спестяват време за подмяна, но също така значително намаляват и консумацията на енергия. А преминаването от старата система към по-новите предложения на 2r-bg.com се случва с лекота и без добавени ангажименти от ваша страна.

Богат избор на осветление за дома

Благодарение на бързо разрастващият се пазар и интерес от страна на потребителите, в България се намират много различни предложения за LED осветления подходящи както за дома така и за градината. Всички конвенционални медиуми за осветление вече са налични и в LED варианти като дори има LED полюлей и аплици.

Вече е много по-лесно да направите вашият дом едно приветливо и приятно място, само с няколко лесни стъпки можете да преминете от обикновено, неефикасно осветление, към решения от 21-ви век.

Препоръчваме ви: