Избор на мениджърски столове – какво да гледаме

Избор на мениджърски столове - какво да гледаме

Цената е първата стъпка в подбора на офис обзавеждане. Когато, обаче, говорим за избор на качествени мениджърски столове, тя е много по-малозначителен фактор. Причините за това са много и варират от по-малкия брой столове, които се купуват по тази линия, та чак като се стигне до това, че обикновено управленските кадри работят доста повече часове от останалите сътрудници в офиса.

Издръжливостта от своя страна, играе много важна роля в избора. Независимо дали столътсе ползва о служители или мениджъри, той се подлага на едно и също натоварване, а понякога дори и по-голямо като продължителност във времето. Но докато факторите, оказващи роля върху избора са безкрайно много, два от тях са водещи – стила на офиса и удобството на съответната мебел.

Стил на офиса

Начинът, по който е издържан офиса от гледна точка на стил е от огромно значение. Важно е столовете да се вписват в околната обстановка по възможно най-деликатен и незабележим начин. Те трябва да са част от околната обстановка, а не водещ мотив в помещението.

Удобство – основен фактор при избора на мениджърски стол

Удобството има различни измерения, но със сигурност то е водещ фактор когато избираме офис столове. Ние от Антарес България предлагаме широк избор от продукти, който да ви дава възможност да се насочите в правилната посока и да се спрете на обзавеждане според собствените си нужди.

Като структура

Всички ние мразим онези столове, където човек постоянно се удря в някоя рамка или в краката. Ето защо е от значение правилният избор, тъй като само той може да ни гарантира, че няма да съжаляваме от покупката. Разбира се, за всеки човек правилният подбор е понятие, което има различна стойност и значение, ето защо е добре да се мисли индивидуално, изхождайки от вашия личен опит.

Като височина

Обикновено всички хора имат строго индивидуални предпочитания когато става дума за височината на столовете. Ето защо едно от задължителните условия за столовете на мениджърския екип е те да могат да се регулират във височина.

Обикновено, тук става дума за удобството на хора, които не рядко работят извънредно и остават в офисите дълго след като всички останали са си тръгнали, така че този аспект не бива да се подценява.

Като материали

Има материи, които просто не са приятни на допир. Това може да е резултат от груб плат или пък от неприятно усещане при контакт с твърдата конструкция на стола. При всички положения, материалите са от изключително голямо значение.

Като място

Едно от измеренията на удобството е не само какво е усещането при ползването на самата мебел, но също така и по какъв начин тя се вписва в самото помещение. Има ли място за избрания от вас мениджърски стол и добре ли се комбинира той с околните мебели е важен въпрос, на който трябва да си отговорим.

Препоръчваме ви: