Строителни хипермаркети TeMax вече и в София

Темакс София

От TeMax имат удоволствието да ви приветстват в новия си обект, който се явява 13-ти по ред, в град София. Откриването ще бъде на 18-ти юли, 2018-та година в 11:00 часа.

Къде да ни откриете

TeMax София отваря врати на улица “Инж. Георги Белов”, No 5. Обектът се намира в столичния квартал Горубляне, което днес се явява един от най-бързо развиващите се райони на столичния град.

Районът осигурява изключително лесна достъпност, без значение дали пътувате със собствен автомобил или разчитате на градския транспорт, който предлага отлични възможности за лесен и бърз достъп до тази част на София.

Всичко за вашия дом

През годините TeMax си изградиха заслужената репутация на магазин, в който можете да намерите всичко за своя дом. Независимо дали ви предстои цялостен основен ремонт, желаете да правите частично обновяване или просто става дума за ежегодно освежаване, при тях ще откриете голям избор от решения, при това всички на отлични цени.

От спалнята, през кухнята, хола и банята, един дом се нуждае от редовна поддръжка, за да запази добрата си визия и свежестта на обстановката. Това се прави с обзавеждане и строителни материали, които за ваше улеснение можете да намерите при тях на едно място.

Всичко с гарантирано качество

Ниските цени често пораждат въпроси за здравината и качеството на материалите, което съответно кара хората да се питат как от TeMax поддържат стоките си толкова конкурентни и изгодни.

На база доброто управление на разходите, лоялната клиентела и предлагането на точно това, от което потребителите имат нужда, може да се постигне много добра цена, но без да се прави ни най-малък компромис по отношение на качеството, а при тях то е винаги на топ ниво.

По нещо за всеки

Човек невинаги може да си позволи да закупи онова, от което се нуждае тук и сега. Живеем във времена, в които доброто управление на разходите е от изключително значение и именно по тази причина, от TeMax ви предлагат да закупите най-доброто, от което се нуждаете, но с удобен за вас погасителен план.

Стоките на изплащане често са най-доброто решение, защото нерядко човек изпитва съвсем малък недостиг на средства, за да закупи нещо с двойно по-високо качество, а с малка разлика в цената. С помощта на техните консултанти, този проблем вече няма да съществува.

Препоръчваме ви: