Лубриканти – за какво да внимаваме при избора им

Лубриканти онлайн

Истината е, че сексуалният живот между двамата партньори е нещо изключително значимо за една връзка. Ако не изпитвате страст и удоволствие по време на еротичните игри, то трябва да бъдете подготвени за скорошен крах.

Добрата новина е, че днес на пазара се предлагат изключително разнообразни средства, с помощта на които имате възможност да разнообразите изключително много връзката с половинката си. Вероятно сте чували за нашумелите напоследък лубриканти, които са в готовност да  разкрият пред вас върховни наслади, за които дори не сте й подозирали.

Онези от вас, които пък редовно използват лубриканти, дали някога изобщо са се замисляли върху това крият ли те някакъв риск за здравето ни? Нашият съвет е, когато си закупувате подобен продукт, то да го избирате внимателно и да четете състава му, за да не се случи така, че след някакъв период от време да се натъкнете на неприятни гъбични инфекции, които със сигурност ще стопират половите ви взаимоотношения за не кратко време.

В редовете по-долу ще споделим с вас за какво трябва да внимавате при избора на лубриканти. Преди това обаче възнамеряваме да отворим една малка скоба, в която да вмъкнем името на един от обектите, от където имате възможността да си закупите изключително висок клас лубриканти, действащи благоприятно на половите взаимоотношения с партньора ви.

Предлагаме ви да посетите онлайн секс магазина Sexo.bg, където ще откриете богата палитра от всякакви предложения, на които съвсем спокойно можете да се доверите. Изборът на продукт от това място игнорира изцяло опасността от възникване на каквито й да било възпаления или друг вид дискомфорт.

На какво да обърнем внимание при избора на лубриканти

Със сигурност някой от продуктите, които откриваме на пазара, способстват за това да изменят до известна степен вагиналната флора, както и киселинността в здравото влагалище. Както и сами бихте могли да предположите, едни такива промени могат да доведат до какви ли не инфекции. Ето защо е важно, когато избираме лубриканти, то да не следим единствено за въздействието му, но и за състава, оказващ се ключов при една такава инвестиция от наша страна.

Според специалистите, двойките трябва мигновено да прекратят използването на всякакви мазнини, които не са специализирани за използването при полов контакт. Препоръчително е да престанете да вкарвате в действие вазелин, зехтин или други масла, които обикновено биват използвани при разкрасяващите процедури. Друго, което е важно да знаете за подобен вид продукти, е че те драстично намаляват ефективността на латексовите изделия.

Когато избирате лубриканти, то отново напомняме да следите състава, тъй като той е предпоставка за пълноценно спокойствие по време на секс. В нито един момент не ще почувствате тревожност или безпокойство за здравето си. Коректните и реномирани производители са се погрижили за това да ви предоставят наистина богат набор от предложения, върху опаковките на които внимателно е описана всяка една от съставките, присъстваща при направата на съответния лубрикант.

Закупувайки си такова средство, то препоръчително е да избягвате глицерина. Подобно на глюкозата, той създава благоприятна почва за развитието на гъбични инфекции. Разбира се, спомага за повече хлъзгавина, но това по никакъв начин не бива да ви подлъгва. Най-вече се съдържа в продуктите, които са на вина основа.

Надяваме се, да сме ви били полезни и с помощта на нашите съвети да успеете да се оборудвате с точно онзи продукт, за който от дълго време насам мечтаете!

Препоръчваме ви: