Лифтинг с конци Aptos – каква е разликата

Лифтинг с конци Aptos

Лифтинг с конци Aptos – каква е разликата? Много жени, а и все повече мъже, започват да държат сериозно на външния си вид и проявяват интерес към различните видове процедури за подмладяване и разкрасяване.

Съвсем естествено, най-голям интерес има към неоперативните типове процедури, при които се постига възможно най-добър ефект, но без да е нужна толкова голяма инвестиция на време и средства.

През 90-те години голяма популярност доби така нареченият “лифтинг с конци”, който и до днес продължава да се радва на нарастващ интерес от страна на потребителите.

Защо хората избират лифтинг с конци

Този неоперативен метод за подмладяване добива все по-голяма популярност сред хората на възраст между 35 и 55 години, които тепърва се срещат с първите следи от стареенето.

Използва се предимно от жени (но не само от тях), като при желание процедурата може да се извърши във всички части на тялото. Съответно, най-добри като цена са лицевите процедури, които са по-лесни за осъществяване, правят се по-бързо и водят до чудесни резултати.

Основната причина, която кара хората да се спрат на този тип разкрасителни процедури е това, че поради липса на инвазивна намеса за извършване на лифтинга, не е нужно да се минава през възстановителен период след това.

Има ли различни опции в това направление

Макар че специалистите говорят обобщаващо за процедурите за извършване на лифтинг с конци, има някои разлики между различните видове конци. Ако посетите клиника по пластична хирургия, в която да има избор от различни процедури, изберете лифтинг с конци Aptos (разгледайте AestheDerm.eu).

Този тип процедура, както и останалите, се извършва изключително лесно, бързо и безболезнено. Тъй като конците и иглите, които се използват са изключително фини (наподобяват паяжина), те не причиняват никакъв дискомфорт при поставяне или след това. На практика, няма да усетите друго, освен леко обтягане в първите два – три дни, което след това ще изчезне.

Причината да изберете конци Aptos е тази, че благодарение на тяхната изработка, те провокират много силна реакция към възстановяване и образуване на колаген под кожата. Това означава, че дори и след като първоначалният ефект от изпъването отмине след около година, можете да очаквате да запазите хубавия си и свеж външен вид поне още две години след това.

Препоръчваме ви: