Кога е подходящо да се наеме автомобил в София

Кола под наем в София

Ако ви предстои пътуване до София, наемането на автомобил в града ще ви даде много добри възможности. Това е чудесна опция, която ще направи всички интересни места и забележителности много по-лесно достъпни за вас.

Особено полезна е тази опция ако разполагате с ограничено време за разходки и разглеждане, а ви се иска да посетите колкото се може повече места, защото не се знае кога скоро пак ще имате подобна възможност.

Ако сте отседнали далеч от центъра

Един от вариантите, при които услугата рент-а-кар е много удачна като решение, това е ако сте отседнали някъде далеч от центъра на София. В този случай, наемането на кола ще ви позволи да отседнете на по-луксозно място, но на по-добра цена.

Разбира се, наемането на кола ще ви позволи да стигнете лесно до централния район на столицата, като така ще можете да се възползвате максимално от всичко, което града предлага (разгледайте на SofiaRenaACar.bg и открийте невероятните цени, които компанията предлага).

Ако искате да отидете до Витоша

Ако в плановете ви за пътуването до София влиза и възможността да отскочите до близката планина Витоша, тогава няма съмнение, че наемането на кола е много по-добър вариант от всяка друга възможност.

Планината се намира наистина много близо до града, но по правило до нея се стига трудно, освен ако нямате собствен транспорт. В противен случай, ще отделите часове в смяна на линии на градския транспорт, чакане по спирки и метростанции и возене на лифта.

Ако искате да посетите манастири и водопади в близост

Околностите на София предлагат голямо разнообразие от забележителности. Можете да намерите десетки вълнуващи селца, стари мостове, църкви и дори манастири, а туристическите пътеки са очарователни,

Единственият недостатък в случая е, че трябва да стигнете до тези места, а това по принцип е малко по-трудно. Представете си например, че искате да посетите някой от прекрасните водопади на Рила или Рилския манастир – как ще стигнете до тях?

Кога да направим резервацията

По правило е добре да направите резервацията си 2 – 3 месеца преди пътуването, но е добре винаги да ползвате опцията за отказване на заявката, тъй като плановете понякога се променят, а и може да изникне по-добра оферта.

Препоръчваме ви: