Как работи лазерната епилация за мъже

лазерната епилация за мъже

Как работи лазерната епилация за мъже? Скъпи господа, ако си мислите, че лазерната епилация е процедура, на която се подлагат само дами, много грешите. Все повече представители на силния пол започват да полагат грижи за външния си вид. Тук можем да включим и посещението на процедури по обезкосмяване.

Някои мъже имат проблем с прекомерното окосмяване и търсят ефективни методи да се отърват от нежеланите косми. Точно това е подходящото място да поговорим малко повече как работи лазерната епилация при мъжете.

Информацията в тази статия е поднесена благодарение на SenseLaser.bg, които споделиха техния дългогодишен опит в предлагането на лазерни услуги на мъже и жени.

Следва да отговорим на някои от най-често задаваните въпроси от господата във връзка с лазерната епилация за мъже.

Кои части от тялото могат да бъдат третирани с лазер

Лазерната епилация е иновативен метод за унищожаването на космения фоликул и премахване на окосмяването завинаги. Тази процедура е подходяща за мъже и жени като може да се извършва върху всяка зона от тялото.

Господата могат да се подложат на лазерна епилация, на която да се третират следните зони от тялото им:

  • Гръдни мускули и корем

Процедурата, която се прилага на тази част от мъжкото тяло има за цел да подчертае гладкостта и формата на гръдните и коремни мускули на мъжа.

  • Гръб и рамене

Някои господа имат прекомерно окосмяване в тези области, което не е естетически красиво и може да им донесе комплекс. С лазерната епилация тези косми могат да бъдат отстранени след няколко сесии.

  • Шия и врат

За много мъже, усилена растеж на космите в тази област може да бъде нежелана, и лазерната епилация предоставя решение.

  • Интимна зона

Както при жените, така и при мъжете няма опасност от използването на лазер за премахването на космите около бикини зоната.

Подходяща ли е лазерната епилация за мъже

Тази козметична процедура става все по-популярна сред мъже и жени, тъй като започва да се предлага на много достъпна цена. Всеки, който се подлага на няколко сесии с лазер може да се радва на постоянни и ефективни резултати.

Господата, които решават да се подложат на лазерна епилация могат да очакват бърз ефект, който да покрие голяма зона от тялото им. Понякога представителите на по-силния пол повече се притесняват дали ще изпитат болка по време на процедурата. Повечето съвременни лазерни апарати са снабдени с охлаждащи системи които намаляват дискомфорта и болката по време на процедурата.

Мъжете, които избират лазерната епилация, трябва да бъдат готови за няколко сесии, за да постигнат постоянните резултати. Съветваме ви да се консултирате със специалист, който да ви информира за очакваните ефекти и това как да се грижите за кожата си след процедурата.

Препоръчваме ви: