Bet365 – от началото до края

Сайт за спортни залози

Не е задължително всеки от вас да бъде запознат с историята на който й да е било от букмейкърите, за които сме чували. Обикновено това е информация, която най-вече интересува онези от нас,  които сме склонни да отделим част от времето си за залагания. Считаме, че по този начин подхранваме адреналина си и се чувстваме на гребена на вълната.

В тази статия обаче нямаме ни най-малко намерение да отделяме кой знае какво време за това да разказваме кои от нас се интересуват от историите на отделните букмейкъри и кои не. Основната ни цел е да се фокусираме върху нещо далеч по-важно, а именно да споделим интересни и любопитни факти, свързани със създаването на компанията Бет365, както и през какво преминава тя, докато достигне до най-горното стъпало към успеха.

Вярваме, че изписаните по-долу текста редове, ще задоволят вашето любопитство и ще съумеят да отговорят на една не малка част от въпросите, които в продължение на дълго време сте си задавали.

Какво да научим за историята на Bet365

Букмейкърът, както става ясно, е един от най-значимите и недостижими. Малко след като компанията е отворила своите врати, то основателката на Bet365, за която ще разкажем подробно малко по-късно, решава да открие няколко физически пункта, където хората имат възможността да залагат онлайн. Смятаме, че именно това е успяло да изтласка компанията право към върха, тъй като до него момент нито един друг букмейкър не е процедирал по този начин.

Що се отнася до самата регистрация, то ние сме напълно убедени, че дори хората, на които не им се налага често да боравят с компютър, имат възможността изключително лесно да финализират с това. Единственото, което се изисква от вас, е да бъдете наистина внимателни и да следвате няколко стриктни стъпки. За да не се окаже накрая, че не можете да вземете своята печалба, то ние ще ви помолим да проверите всяка една от информацията, която вписвате. Преди да пристъпите към самата регистрация, то обърнете още внимание на това, че в игрите могат да се включат единствено лица, които са пълнолетни.

Сега идва ред на това да пристъпим към съществената част от историята на компанията. Всичко започва през далечната 1974 – та година, когато Питър Коутс се превръща в собственик на няколко пункта за онлайн залагания. Дълго време той ги управлява, но в един момент решава да повери управлението в ръцете на своята дъщеря Денис Коутс, която е твърде млада тогава, но пък за сметка на това е успяла да демонстрира изключително добри качества и умения.

Денис оправдава доверието на своя баща и през 2000 – та година компанията официално отваря врати, под наименованието Bet365. Една година по-късно тя стартира със своята дейност. За кратък период от време тя успява да бележи резултати, каквито нито един друг букмейкър не е засвидетелствал.

Надяваме се информацията да ви е била наистина полезна и да сме успели по някакъв начин да отговорим на по-голямата част от въпросите, които сте си задавали.

Препоръчваме ви: