Приносът на масичката за терасата

масичка на терасата

„Когато сме най-зле, все така да сме!“ – възкликват най-често хората, когато са заобиколени от приятна компания, пивък алкохол и вкусна храна. Някои, обаче, на вечерни маси така не възкликват.

За тях блаженото щастие е другаде. Мястото е балкончето, на любимите стол и масичка, гарнирани с вкусно и плътно кафе и отпивайки да разговарят с изгрева.

Добре де, издадохме се. Да, днес ще поговорим за това какво му е толкова хубавото и защо са толкова доволни хората, които разполагат с масичка и столчета на терасата.

В този текст със сигурност нямаме предвид големи банкетни маси, на които може да се събере цял полк. Ще хвърлим поглед на ползите, които може да ни донесе наличието на малка (дори и сгъваема) масичка с два меки стола на терасата.

Ще ви представим онова удоволствие, което може да изпитате рано преди работа, когато направите първото си за деня кафе, седнете и без да бързате, бавно и постепенно го изпиете с наслада. Току-виж и вие сте обмислили варианта да се обзаведете с такава масичка на терасата в жилището си.

 

„Само ще ми взима място!“

Да, може би това биха възкликнали хората, които имат малки балкончета, където и малкото свободно пространство е заето от буркани със зимнина. Спокойно, хора, за вас също има решение.

От скоро нашумяха дървените сгъваеми масички. Те нямат много правилна и завършена форма, но за сметка на това не заемат много място.

Дори напротив. Около тях съвсем спокойно бихте могли да съберете всичко най-необходимо, което няма как да не е на терасата ви.

Те се продават в големите магазини и на някои места дори бихте могли да ги откриете в комплект с два или четири стола. Тъй като, обаче, вие едва ли имате място, в което да вместите цели четири стола, препоръчваме ви на първо време да се сдобиете с два.

 

„Прекалено съм зает, че да сядам на терасата за кафе.“

Предполагаме, че сте млад и зает човек, на който времето му е в тотална липса. Обикновено, на младите не им се заседява особено на едно място, което е абсолютно разбираемо.

Бъдете честни – не ви ли се иска понякога да седнете вечер след тежък работен ден, да изпиете една студена бира, която да ви удари в петите със своя плътен вкус. Кой каза, че на масичките за кафе не може да се пие и бира?

Естествено, че може. То така дори е по-сладко, така че възползвайте се от новата покупка на жената и вместо за кафе, употребявайте масата за по-важни дейности – пиенето на бира.

 

Препоръчваме ви: