Пандемията и ползата от мобилните лаборатории

Пандемията и мобилните лаборатории

Днес ще говорим за пандемията и ползата от мобилните лаборатории. Частната спешна помощ на Ena1111.bg винаги през годините е предлагала възможността на своите пациенти да се възползват от мобилните ѝ лаборатории на територията на цяла София.

В тях по правило винаги са се извършвали голямо многообразие от различни видове медицински тестове и изследвания, съобразени с потребностите, които има  всеки един отделен човек.

В наши дни, обаче, всичко се помени и неусетно заживяхме в условията на най-голямата пандемия през последния век. Във времена като днешните, услугата на мобилните лаборатории е дори още по-важна.

Тестове за ковид покрай пандемията

Мобилната лаборатория посещава хората по техните домове и предлага извършването на голямо разнообразие от тестове. В условията на пандемия едва ли е изненада, че се извършват и тестове за ковид.

Мобилната лаборатория предлага на своите пациенти възможността да се извършат различни видове тестове, в това число най-утвърдения PCR и разбира се бързият антигенен тест, който е атрактивен заради по-бързите си резултати.

Всички тестове се извършват с най-съвременна и модерна методика, което прави неприятните усещания при тестването възможно най-незначителни за пациентите, а резултатите – възможно най-сигурни и надеждни.

За кого са подходящи тестовете

Има много хора, които проявяват отговорно отношение и искат да се тестват възможно най-безопасно. Възможно е да имат някакви съмнения, че е възможно да са се заразили или пък да са поставени под домашна карантина, тъй като са били контактни на болен.

По този начин хората живеят в неведение и едновременно с това се тревожат за своите близки у дома. Ето защо е важно човек да действа на време и да си спести притесненията за себе си и за околните, като си направи тест.

Медицинските специалисти от медицинската лаборатория знаят как да се защитят от вируса, взимайки всички необходими предпазни средства и действайки възможно най-бързо, така че ако е необходимо на човека да бъде предложено навременно решение по протокол.

По-сигурно от домашното тестване

Правенето на тест от специалисти от мобилната лаборатория е винаги доста по-точно, тъй като се извършва от медицински лица. И обратното – ако се тествате сами у дома, грешки са винаги възможни.

Няма гаранция, че ще си вземете пробата по подходящия начин, нито че ще спазите всички стъпки както си му е реда.

Препоръчваме ви: