5 момента при съвременните хамалски услуги

5 съвета относно хамалските услуги

Преместването в нов дом е много трудна задача, която със сигурност ще бъде осеяна с цял куп непредвидени ситуации.

За ваш късмет, напоследък в повечето от големите градове, какъвто е София например, се появиха фирми за хамалски услуги от най-ново поколение.

Те се отличават от своите предшественици с това, че предлагат една комплексна услуга, която започва с подготовката а багажа и стига до неговото преместване, разопаковане и подреждане в новия дом – все дейности, които бихме овладели трудно без помощ.

Тази услуга в наши дни вече е тясно съобразена с това, че хората трябва да отделят повече време за работа и други подобни ангажименти, което не им позволява да се заемат сами с това.

Да не споменаваме, че днес вече малцина хора имат физическата подготовка да правят това, което са правили нашите дядовци и бащи навремето.

Какво предлагат съвременните хамали

Хамалите от най-ново поколение предлагат една пакетна и добре организирана услуга, която има за цел да направи за вас местенето бързо и безболезнено.

Ето кои са 5-те основни момента, в които можете да получите професионална помощ при преместване на дома:

1. Опаковане на багажа

Опаковането на багажа звучи лесно, но не е. За да се извърши правилно, то трябва да се направи по определена система, която ще групира вещите по характер и предназначение.

Всички вещи се опаковат по определен начин и в зависимост от нуждата се опаковат с допълнителни материали;

2. Натоварване на вещите в камион

Втората стъпка е натоварване на вещите ви в камиона. Тази дейност е единствената, която хамалите навремето предлагаха, а винаги след преместването част от вещите се оказваха повредени.

Това вече не се случва, защото хамалите в съвременните фирми от този вид се грижат за изключително внимателното товарене в камиона;

3. Транспортиране на всички вещи

Вещите се преместват на зададен от вас адрес. Те се доставят в безупречно състояние но избраното от вас място, където вие можете да посрещнете преносвачите и да им зададете насока на работа след това.

4. Разтоварване на вещите в новото жилище

Вещите се разтоварват от камиона и след това се пренасят до самото жилище. Това може да става по стълбите или по асансьора, ни винаги се прави изключително внимателно и в тясно изпълняване на вашите инструкции;

5. Нареждане на новия дом

Последният момент е наместването на дома ви. Там всички вещи се наместват по местата, на които вие искат да бъдат поставени.

Всичко ще бъде старателно почистена, а всички следи от разопаковане и замърсяване причинено от транспортните работници ще бъде почистено до блясък. За вас остава единствено да се заемете с довършителните неща според вкуса си.

Препоръчваме ви: