Почистване на офиси – кои са най-важните моменти

Чистене на офис площи

Zoom-Clean.eu е сред най-търсените сайтова, от които да поръчате или да се абонирате за почистване и дезинфекция на офис площите във вашата фирма. Комбинацията от добри цени и бърза и качествена работа прави това име особено популярно в столицата.

Компанията предлага на своите клиенти изключително добри условия, а работата е толкова бърза и деликатна, че на практика много често услугата се използва дори и по време на работния процес.

Какво включва почистването на офисите

Изхвърляне на отпадъци от офис помещенията

Какво би било ако всички ние трябваше да се грижим и за чистотата в офиса? Едва ли щеше да ни остане време да работим. Дори и редовното изхвърляне на кошчетата в един по-голям офис би било ужасно ангажиращо и трудоемко, ако нямаше кой да го прави.

Поддържане чистотата в санитарните помещения

Повечето хора биха назовали именно санитарните помещения ако бъдат попитани за най-мръсното място в офиса. Това е така, защото хората се отнасят с най-голяма погнуса именно от този тип замърсявания. Тук има редица особености при почистването и освен това, се изисква и допълнително зареждане с тоалетна хартия, изпразване на кошчетата с отпадъци, поставянето на препарати за миене на ръце и други.

Почистване на дръжки на врати и парапети

Дръжките на вратите и парапетите са едни от най-мръсните повърхности на една офис сграда. Borisov-Clean.com препоръчва редовно почистване с достатъчно силни препарати, които да унищожат всички възможни патогени. Тъй като тези места се замърсяват наистина много бързо, те изискват периодично почистване, дори и да няма очевидни следи от замърсяване.

Добра хигиена на работните места

За да бъде работната среда безопасна и приятна, тя трябва да бъде чиста. Освен да не замърсяваме пространството около нас, необходимо е и професионално почистване на офиса или дома на определен период от време. Всички повърхности, до които се докосваме, постепенно се замърсяват. Ето защо е нужно да се третират с безвредни почистващи препарати при всяка възможност.

Чистота при офис техниката

Всички ние постоянно използваме различни уреди в офиса. Копирната машина, клавиатурите на компютрите и други подобни може и да не ни изглеждат мръсни, но няма как да не са при мисълта колко много хора влизат в контакт с тях. Ето защо Borisov-Clean.com обръща специално внимание на тези повърхности и с помощта на специални препарати, те отново са чисти и безопасни за употреба.

Препоръчваме ви: