Как да сготвим най-вкусните протеинови палачинки

рецепта за протеинови палачинки

Знаете, че протеиновите палачинки са изключително здравословна закуска не само за спортистите, но и за хората, стремящи се към водене на пълноценен начин на живот. Днес ние ще ви издадем няколко бързи , лесни и вкусни идеи за палачинки, които можете да си приготвите у дома, без никакви усилия и, разбира се, с малко продукти.

Благодарение на протеиновите палачинки, то вие не само ще зарадвате вкусовите си рецептори, но и ще се заситите за няколко часа напред, без да се налага да мислите за храна и най-вече за всички онези вредни сладкиши и снаксове, към които обръщате поглед веднага, щом получите сигнал, че сте гладни. Не е нужно да търсите техен здравословен заместител, тъй като ние го направихме вместо вас и това решение се крие в три простички думи – здравословни протеинови палачинки.

Ако до преди няколко години всеки имаше възможността да си приготви у дома вкусни палачинки, при направата на които участваше пълнозърнесто брашно, то днес рецептите, от които можете да се възползвате, включват белтъчини, от които тялото ни се нуждае. Както и сами можете да предположите, за целта ви е нужен качествен протеин, който можете да си набавите от редица реномирани магазини, предлагащи ви богат асортимент хранителни добавки.

Помнете, че освен сити, доволни и щастливи, то след консумацията на една такава здравословна закуска, вашата мускулатура ще бъде подкрепена по възможно най-правилния начин. Онези от вас, които всеки ден отделят минимум по един час, в който да тренират,ще осенят най-много ползата от здравословната закуска.

Кои са онези рецепти за здравословни палачинки, които да ни направят щастливи

  • Най-лесните протеинови палачинки;

За целта за са ви необходими ¼ чаша овесени ядки, които да бъдат смесени със същото това количество нискомаслено сирене по ваш вкус. Към всичко това добавете половин мерителна лъжица от протеина, който консумирате преди или след тренировка, както и половин чаша яйчени белтъци. Получената смес представлява най-вкусните и засищащи палачинки, които някога сте опитвали. Не е нужно да гарнирате с нищо, тъй като сами по себе си са вълнуващи и апетитни. Ако сте привърженици на добавките, то можете да си позволите лъжица домашен мед, който да подплати сладостта им и да ви изстреля в космоса с вълшебния си вкус.

  • Палачинки от две съставки;

Това безспорно са най-лесните палачинки, които всеки може да си приготви в рамките на няколко минути. единствените продукти, с които да разполагате, са яйца и банани. Нужно ви е едно цяло яйце, 2 белтъка и 1 малък зрял банан. Всичко това разбъркайте добре, като преди това сте намачкали банана, с помощта на вилица. Печете за кратко време и хапнете с огромно удоволствие.

В ToDom.org ще попаднете на още безброй вълнуващи и апетитни рецепти, които всеки може да си приготви у дома.

Препоръчваме ви: