Как да пазарувате от секс шоп – 4 полезни трика

секс шоп

Ако търсите разнообразие на сексуалният си живот, то най-вероятно ще го намерите между рафтовете в секс шоп. Може би не сте най-редовният клиент на този магазини, но това не означава, че там няма да намерите интересни артикули, с които да запалите искрата между чаршафите.

За някои от вас посещението на секс шоп, може да е малко стресиращо особено, ако сте от по-срамежливите. Специално за тази хора подготвихме 4 съвета, с които да направите посещението на магазин за секс играчки забавно и вълнуващо изживяване.

Задавайте въпроси без да се срамувате

Ако се интересувате от определен артикул подгответе се с набор от въпроси, които да зададете към продавача в магазина. Няма от какво да се срамувате. Продавач-консултантите, които работя в секс шоп са свикнали да отговарят на въпроси от всякакво естество. Тяхната работа е да ви посъветват кой е най-подходящият артикул за вас.

Това няма как да стане, ако не знаят от какво се интересувате. Дори и да се опитвате да останете незабелязани, рано или късно към вас ще дойде продавач-консултанта с въпрос „С какво мога да ви помогна?“. Ако се срамувате да питате сами, грабнете този момент и споделете какво си търсите.

Разгледайте артикулите, които не бихте закупили физически секс шоп

Човек никога не знае от какво ще се нуждае в бъдеще. Малко допълнителна информация за артикулите, които се предлагат в секс шопа няма да ви е излишна. Може би си мислите, че никога няма да закупите определена секс играчка, но малко допълнително знание за това какво прави тя няма да ви навреди.

По този начин без да подозирате може да провокирате дълбоко скрита секс фантазия. За много хора посещението на секс шоп отключва желанието да експериментират в леглото.

Отговорете на въпроса – какви са моите нужди

Преди да посетите секс шоп си задайте въпроса „От какво имам нужда постигане на повече удоволствие от секса?“. Може би някои от отговорите на този въпрос се крият в асортимента на секс магазина.

За да успете да задоволите своите нужди и тези на партньора трябва да знаете какви са те. Понякога не подозирате, че нуждата ви може да бъде задоволена с помощта на секс играчка или допълнително овлажняване.

Не заравяйте да си набавите нужните консумативи

Консултирайте се с продавач-консултанта относно консумативите, които са ви нужни при използването на секс играчки. Повечето ще ви посъветват да си набавите качествен лубрикант. Продуктите за почистване на секс играчките също са задължителна част към вашата покупка.

Ако се чувствате неудобно да посетите физически секс магазин, дори след като споделихме с вас тези съвети, решението е ясно. Посетете онлайн секс шопа на Sexo.bg от където може да направите поръчка на избрани от вас артикули без излишни притеснения.

Препоръчваме ви: