5 стоки за дома и кухнята, които могат да са отличен подарък

стоки за дома и кухнята

5 стоки за дома и кухнята, които са подходящи за подарък? Да! Домакински стоки като подарък – на пръв поглед идеята изглежда не особено оригинална, а естеството на подаръка не съществено интригуващо, но в настоящата публикация ще ви докажем, че това не е така. Стига, разбира се, да изберете тип стока за дома и кухнята, които са наистина подходящи за подарък и не просто ей така универсално, а за конкретния човек, който има повод за празнуване.

Ето и 5 конкретни предложения за подаръци за дома и кухнята, които доказват тезата.

Стоки за дома и кухнята, например стойка за мъфини – перфектният подарък за заклетите сладкари

Сестра ви обича да пече всякакви сладки вкусотии и да радва своето семейство? Или пък е спец сладкар, чиито умели сладкиши се продават по-бързо и от топъл хляб? Една стойка за мъфини ще бъде не само красив и обмислен, но и много желан и потребен подарък.

Стойката за мъфини е очарователно средство за съхраняване, излагане и поднасяне на красиви кексчета, добавя височина върху масата и нотка внушителност на десерта. Уникални стойки за мъфини в красива форма и на добра цена може да закупите и онлайн на Dara.bg

Това е един чудесен пример за тип стоки за дома и кухнята, които като подарък няма да завършат обратно в магазина, от който са закупени.

Кошница, пълна с любими неща

Плетената кошница е красива декорация, но не бива да бъде подарявана празна. Изберете ефектна кощница и поднесете в нея любими неща на адресата – хубави десерти, качествени мезета, майсторска ракия, плътно вино, ароматни цветя, пресни плодове, козметични аксесоари. Вариантите са много, а най-хубавото е, че кошницата остава като красива декорация за дома.

Декоративни часовници за новодомци

Декоративният часовник може да бъде идеалното допълнение към всяка стая, вдъхвайки индивидуалност и стил в пространството. Изберете часовник, който отразява вкуса на получателя и наблегнете на неговите стилови предпочитания – елегантност, минимализъм, бохо, винтидж и т.н.

Този тип стоки за дома и кухнята са идеални за подарък за първо гостуване след нанасяне на домакините на ново място, когато подобава да се занесе нещо за дома. Много красиви варианти може да разгледате на Dara.bg

Кашпа или ваза – топ стоки за дома и кухнята с подаръчна стойност

Не подарявайте цвете просто ей така, а го допълнете с подходящата кашпа или ваза, в зависимост дали поднасяте откъснато цвете или саксийно растение. Онлайн се продават и специални празнични кашпи и вази с послание за „Честит рожден ден“ и „Честит празник“ за майки, дъщери, баби и т. н. Така този подарък не само ще остане практичен дом за красиви цветя, но и ще напомня за жеста, който сте направили към любимия човек.

Кутия за чай за любителите на уюта

Сгрейте небцето и сърцето на любимия човек като му подарите красива кутия за чай, в която да помества любимите си селекции. А защо пък да не селектирате сами, познавайки най-предпочитаните му вкусове?